Tarieven en vergoeding

Kind & gezin

Voor onbepaalde periode heb ik een contract getekend met de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert. Het hulpverleningstraject zal meestal door deze gemeenten vergoed worden nadat er een verwijzing is van een jeugdprofessional of arts.

Tarieven als zorg niet door de gemeente vergoed wordt:

  • Consult, begeleiding, behandeling, per uur € 99,—
  • Onderzoek sensorische informatieverwerking bestaande uit een intake, onderzoek in de praktijk in 1 of 2 sessies, beoordelen vragenlijsten, verslag met advies en adviesgesprek, € 530,–
  • Schoolbezoek,  € 99,— per uur, excl. reiskosten € 0,50 p/km
  • Online advies bestaande uit een online intake, beoordelen van vragenlijsten, verslag met advies en adviesgesprek, € 425,–
  • Niet nagekomen afspraak, 100 % van het voorgenomen tarief.

Zorg

Heb je als SI-specialist een complexe casus en wil je graag dat ik met je meedenk? Dat kan. Door middel van videobelgesprek kun je me de casus voorleggen en denk ik met je mee tijdens een Half Uurtje Casuïstiek.

Wil je dat ik met je mee kijk bij een cliënt in een instelling, ben je op zoek naar een bredere informatie en advies binnen een zorglocatie? Graag denk ik met je mee. Neem contact me me op, dan maak ik een offerte op maat. 

onderwijs

Ben je op zoek naar ondersteuning vanuit de zintuiglijke prikkelverwerking op school, in je team of voor een individueel kind? Graag denk ik met je mee. Neem contact me me op, dan maak ik een offerte op maat.